Трофеи

14 пати победник во првата Македонска кошаркарска лига (1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996, 1996/1997, 1997/1998, 1998/1999, 2000/2001, 2001/2002, 2002/2003, 2003/2004, 2004/2005, 2005/2006, 2008/2009).

9 пат освојувач на националниот куп (1993, 1994, 1998, 2003, 2004, 2005, 2006, 2011, 2015).