Младински категории

 • М20 - Перо Блажевски
 • М18 - Горан Ѓорѓиевски
 • М16 - Горан Ѓорѓиевски
 • М15 - Ристе Стефанов
 • М14 - Ристе Стефанов

Мини Баскет

 • ОУ 11 Октомври - Јован Миловски
 • ОУ Димитар Миладинов - Јован Миловски
 • ОУ Кочо Рацин - Тони Симиќ
 • ОУ Јохан Хајнрих Песталоци - Тони Симиќ
 • ОУ Коле Неделковски - Нино Чачиќ
 • ОУ Гоце Делчев - Нино Чачиќ

Кондиционен Тренер

 • Владимир Неделковски

Доктори

 • Чедомир Нацевски
 • Роберт Стојановски